TUTKIMUS TUOTEKEHITYS TUOTANTO
ERGO TWIST

Ergo Twist malli edustaa jalkatukien maailmassa ehdotonta luksusta: valikoidut valmistusaineet, tarkat toleranssit ja portaaton korkeudensäätö. Ja mikä tärkeintä, ns. tilanteen herran asento (jalat pöydän verralla), nyt saa sivistyneen muodon ja tulee laajojen joukkojen saatavuuteen.

Active jalkatuki on ajateltu joskus tylsältäkin vaikuttavaan toimistoympäristöön soveltuvaksi kuntoiluvälineeksi. Se toimii oivalla tavalla jalkatukena, joka vastaa herkästi kaikkiin kehon liikkeisiin ja samalla huolehtii nilkkojen venyttelystä, sekä edistää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa istuessa. Kun otat Activen esille pöydän alta, tulee siitä hauska ja haastava tasapainolauta, jolla voit helposti tehdä tasapainoharjoitteiden lisäksi esim. vartaloa vahvistavia kiertoliikkeitä.

Jalkatukena: Voidaan käyttää monessa kaltevuuskulmassa. Edistää verenkiertoa 2 tavalla: levyä voi pyörittää jaloilla edestakaisin ja keinutella edestakaisin.
Liikuntalevynä (taukoliikuntaan tai muuten) seisomalla levyn päällä: Ympäripyöriminen ja tasapainoilu samaan aikaan. Tasapainoilu levyn päällä vahvistaa nilkkoja, polvia, lantiota ja alaselkää. Muutama minuutti päivässä tehostaa niiden hermopäätteiden toimintaa, jotka ilmaisevat nivelten asennon. Tämän seurauksena niiden lihasten reagointi nopeutuu, jotka tukevat nilkkoja, polvia, lantiota ja alaselkää.

Fysioterapeuttien suosittelema.

Satula - pehmustettu, keinonahka päällysteinen
Jalka - hiiliteräs
Jousen halkaisija - 370mm
Koknaiskorkeus - 680mm
paino - 4.0kg

Tuoli on suuniteltu yhteistyössä:
EVERYMAN OY – ergonomia-asiantuntiat
Fysio & Training Finland – fysioterapeutit
Amego Partners – tuotekehitys ja valmistus

Etusivulle << >>